Hej på er alla!

Jag heter Bubba.

Jo, faktiskt. Det är mitt riktiga namn.

Vissa menar att det liksom inte är ett riktigt namn och frågar "jamen, vad heter han egentligen??" 

Men på riktigt. Jag heter Bubba.

Min matte hade en blogg som hon skrev ganska mycket i innan hon skaffade mig. Det var på den tiden när hon ägde såna där lite tjusigare hästar med namn som slutade på ox och så. Hon tävlade en massa och tyckte att det var intressant för andra att läsa om det.

Sen hon skaffade mig så har hon inte skrivit ett ord i sin blogg. Jag tänkte att jag skulle ändra på det. Jag är ju också synnerligen intressant och spännande om jag får säga det själv.

Så från och med nu har jag tagit över bloggen och tänkte skriva lite om min vardag här på gården i Ungsbo. Jag tycker att jag har en hel del viktigt att komma med och här händer de mest äventyrliga saker ska ni veta. 

Min mamma var en liten söt islandshäst som hette Blesa. När jag tittar på bilder som matte har visat på henne så ser jag att vi har precis samma pannlugg. Busig och rufsig.

Min Pappa hette Sokrates. Min mamma har berättat massor om honom och hon säger att han var en riktig snygging. Tydligen väldigt bra på att springa långt också. 

Jag tänker att jag också ska bli bra på något en vacker dag.

Kanske på att springa långt....

Jag har bara inte riktigt bestämt mig för vart jag ska springa ännu.

Bubba lugnt så länge allihop! Wherever you are!