Hej Matte!

Det är Bellis som skriver.

Jag måste berätta för dig om mina nya kompisar. En vit och en brun.

Den vita snubben är ganska gammal och tråkig. Jag kommer faktiskt inte ens ihåg vad han heter.

Men sen förstår du Matte... sen finns det det en brun jättesnygg kille som jag verkligen gillar. Han heter Larry! Du hör ju själv. Bara namnet är ju hur pampigt som helst. Han är till och med snyggare än William!!!!

Jag låter honom äta i min krubba ibland och jag har till och med låtit honom nosa mig i rumpan lite. Men bara lite.

Jag hörde om Diipp. Jag grät lite då faktiskt och längtade hem efter dig, Lena och William. Men en jättesnäll tjej som heter Cissi strök mig över mulen och lovade att allt skulle bli bra. Jag fick en morot också. Morötter har en fantastisk förmåga att få en att glömma allt tråkigt och sorgligt.

Morötter och så Larry då förstås!


Jag och Larry

 


Jag och Larry och...."vad han nu heter."